Zycoo biedt u de oplossing

VoIP telefonie, in de Cloud en onderhoudsvriendelijk zijn de termen die u vandaag de dag hoort als u zoekt op telefonie. De ene partij biedt u nog meer dan de andere. Maar aan het eind betaalt u de rekeing en die dient natuurlijk niet te duur uit te vallen. En dat is nu juist het probleem bij de meeste oplossingen. Zycoo biedt u de oplossing die u alles biedt dat u nodig heeft, betrouwbare apparatuur en Zycoo Nederland staat met haar jarenlange ervaring garant voor 100% Nederlandse support.

 
En dat alles tegen een vaste prijs. Nee, niet per maand maar een eenmalige investering. En u belt met VoIP met alle geavanceerde functies die daarbij horen. Het enige dat u per maand dient af te rekenen zijn uw (net)lijnen en beltikken. Het is iets anders dan vroeger en het enige dat u ervan merkt is de prijs. Die is aanzienlijk lager dan het traditionele bellen.

 
Per 2019 stopt KPN met de levering van ISDN lijnen. Voor die datum heeft u wanneer u nog traditioneel belt een andere oplossing nodig. De oplossing die men u aanbiedt is VoIP. KPN biedt u KPN ÉÉN. Maar is dat de oplossing voor u? En tegen welke prijs? Het is verstandig u goed te laten informeren en het heft in eigen handen te houden. Met de producten van Zycoo doet u dit. Bent u baas over uw telefonieomgeving.

 
Belt u nu met VoIP en vindt u uw maandelijkse kosten te hoog? Informeer hoe dit met dezelfde functionaliteit anders kan.