Zycoo Nederland

De drijvende kracht achter Zycoo Nederland is Atron Computers en Telecommunicatie BV, een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van communicatie.

Atron is een begrip geworden met de import van 27 mc apparatuur en de slogan: Atron! Geen gezeik. Ook portofoons behoorde tot de expertise en alles werd geleverd en indien nodig zelf gerepareerd tot op de dag van vandaag. Daarna kwam de markt open te liggen voor telefooncentrales en volgden de mobiele telefoons. Toen VoIP telefonie zijn intrede deed was Atron Computers en Telecommunicatie een van de eerste die er vol voor ging.

Dit heeft geleid tot de oprichting van Libervoice BV, een zelfstandige entiteit op het gebied van VoIP telefonie. Met de levering van trunks en de Cloudvariant van de telefooncentrale een behoorlijke speler op de markt die dedicated VoIP doet. Dit door levering van een kwalitatief goed platform waarop de VoIP draait. Geen concessies als het gaat om kwaliteit. Dit levert nog steeds vele tevreden klanten op en de base blijft groeien.

Maar ook is duidelijk dat niet iedereen een centrale in de Cloud wil. Enerzijds de prijs, anderzijds het idee dat het telefoonverkeer niet meer in eigen beheer is. wat de reden ook mag zijn, Zycoo nederland is er nu voor die groep mensen die oud en vertrouwd de nieuwste technologie op eigen locatie willen. En dat tegen een schappleijke prijs.

Met het einde van het ISDN tijdperk zijn er veel bedrijven die nu echt een beslissing moeten nemen. En daarbij mag zeker wel gekeken worden naar de producten van Zycoo.

Tot ziens in ons Experience Center in Rotterdam

Sjaak Koning